Nieuwe website

Eindelijk een nieuwe website. Jarenlang hield ik er verschillende websites op na. Ik had er een voor mijn interculturele coaching en een voor mijn ‘Nederlandse’ werk. (En ik had een website over schrijven, met verhalen en een verwijzing naar mijn boek met fietsverhalen.) Niet bij te houden, maar erger nog: niet duidelijk voor mijn klanten. Want wie ben ik en wat doe ik nou? Waar kun je me voor bellen?
Daar moest dus een keer verandering in komen. De site is veranderd, mijn werk is niet veranderd. Ik ben en blijf een coach die oudere professionals ondersteunt bij vragen over veranderingen. En werkgevers adviseert over employability. Dat is de basis. En soms speelt cultuur bij die vragen een rol. Dan kijk ik samen met de klant in hoeverre interculturele samenwerking en – communicatie aandacht moet krijgen.
Een leven lang ontwikkelen, duurzame inzetbaarheid, dat staat dus centraal. Dat zijn algemene begrippen, waar veel kwesties aan op te hangen zijn. Denk maar aan vragen als: ‘Ik ben 50, wat wil ik nog?’ ‘Er gaat veel veranderen in de organisatie, wat betekent dat voor mij?’ ‘Hoe maak ik de juiste keuze voor mijn werk van morgen?’ ‘Ik heb last van spanningen, hoe kan ik daarmee omgaan?’ ‘Help, een conflict! Wat nu?’ enz enz.
Ik ga op deze site zo nu en dan iets schrijven over mijn werk, wat me daarbij bezighoudt. Ja, want schrijven blijft toch ook een hobby (al is die derde website verdwenen).

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *