Intercultureel coachen

Iedereen is verschillend. Dat maakt samenwerken boeiend, maar niet altijd makkelijk. Cultuur kan een belangrijke rol spelen. Culturele verschillen zijn een verrijking maar kunnen ook struikelblok blijken voor prettige en effectieve samenwerking, en het behalen van resultaten.

Werk jij als anderstalige of expat in Nederland? Heb je een andere/gemengde culturele achtergrond? Geef je leiding aan of werk je in een intercultureel team? Graag ondersteun ik jou bij je vragen over interculturele communicatie en samenwerking, en help ik je je doelen te bereiken.

Ik coach je graag als cultuur een rol speelt
* om als professional uit de verf te komen
* om echt contact maken en duidelijk te communiceren
* bij effectief samenwerken
* bij het oplossen van conflicten.

Geïnspireerd door mijn (werk)ervaring in verschillende landen en met verschillende culturen, ben ik me  in 2006 gaan specialiseren in interculturele communicatie en – samenwerking.

In mijn aanpak staat jouw leerdoel centraal. Jouw situatie en vragen zijn het vertrekpunt in het coachingstraject. Want de theorie is bekend. De praktijk is vaak weerbarstig en complex. Ik richt me op jouw praktijk. Houd je een spiegel voor, laat je mogelijkheden ervaren, geef je concrete nieuwe inzichten, en duwtjes in de goede richting. Zodat jij prettig en effectief kan samenwerken, zonder jezelf en je eigenheid te verliezen.