Over mij

elliWie ben ik?

Ik ben een enthousiaste, gedreven professional, een resultaatgerichte verbinder, een maatschappelijk betrokken aanpakker, met hart voor mensen en oog voor culturen en/in organisaties.
Mijn werkveld: mens- en organisatieontwikkeling, HR, arbeidsparticipatie.

Ervaring:

  • Coach – individueel en van teams.
  • Consultant op het gebied van organisatie-ontwikkeling, HRM, (internationale) samenwerking.
  • Projectleider/adviseur Rooi Werkt: het bemiddelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk (in Sint-Oedenrode/Meierijstad).
  • Leidinggevende – directielid, afdelingshoofd, verandermanager.
  • Projectleider van diverse (internationale) projecten.
  • Facilitator en interactief trainer.

Na mijn opleiding tot professioneel coach ben ik in 2006 als zelfstandige aan de slag gegaan. Ik ondersteun (anderstalige) medewerkers die willen groeien in hun werk en als persoon; mensen die vragen hebben over effectief communiceren, samenwerken, grenzen stellen, het omgaan met conflicten en het zich thuis voelen in hun team en/of in Nederland. Het begeleiden van professionals bij hun persoonlijke ontwikkeling, het wegnemen van belemmeringen zodat ze weer krachtig en met volle overtuiging hun werk kunnen doen, geeft mij veel energie.
Daarnaast ondersteun ik organisaties bij veranderingsprocessen. Ik zet mijn ervaring graag in voor universiteiten, overheden, maatschappelijke organisaties, samenwerkingsverbanden en innovatieve ontwikkelingen; om dingen voor elkaar te krijgen. Hierbij combineer ik visie, tact en doortastendheid. Ik lever altijd maatwerk. Voor ieder traject bekijk ik samen met de klant hoe we het gaan aanpakken.

Diversen:

  • Bestuurslid en docent (geven van Nederlandse les aan anderstaligen), Taalwerkplaats Sint-Oedenrode
  • Bestuurslid Damiaancentrum, ontmoetingscentrum dat activiteiten of dagbesteding biedt aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
  • Vrijwilliger Roois Kultuur Kontakt

Hobby’s: fietsreizen, schrijven, poweryoga
Over mijn fietsreizen in diverse delen van de wereld schreef ik een boek: Blauwe Bergen & Zilveren Lepels; verhalen van een fietsreiziger. Het boek is uitgegeven via Free Musketeers.
Samen met schrijfvriendinnen beschreef ik de lotgevallen van een lokale detective, Rien Raavens, en haar detectivebureau De Rooise Raaf. De korte verhalen over deze speurder zijn gebundeld tot een handzaam boekje.

cover-boek-blauwe-bergen       omslag

Mijn adres: Oranje Nassaulaan 253, Sint-Oedenrode