Over mij

elliWie ben ik?

Ik ben een enthousiaste, gedreven professional, een resultaatgerichte verbinder, een maatschappelijk betrokken ondernemer, met hart voor mensen en oog voor culturen en/in organisaties.
Mijn werkveld: mens- en organisatieontwikkeling, HR, arbeidsparticipatie.

Ervaring:

  • Coach – individueel en van teams.
  • Consultant op het gebied van organisatie-ontwikkeling, HRM, (internationale) samenwerking.
  • Leidinggevende – directielid, afdelingshoofd, verandermanager.
  • Projectleider van diverse (internationale) projecten.
  • Facilitator en interactief trainer.

Na mijn opleiding tot professioneel coach ben ik in 2006 als zelfstandige aan de slag gegaan. Ik begeleid organisaties en teams in veranderingsprocessen op het gebied van (organisatie)cultuur en HR. Het begeleiden van mensen zodat ze weer krachtig en met volle overtuiging hun werk kunnen doen, geeft mij veel energie. Ik zet mijn ervaring graag in voor overheden, maatschappelijke organisaties, samenwerkingsverbanden en innovatieve ontwikkelingen; om dingen voor elkaar te krijgen. Hierbij combineer ik visie, tact en doortastendheid. Ik lever altijd maatwerk. Voor ieder traject bekijk ik samen met de klant hoe we het gaan aanpakken.

Diversen:

  • Projectleider/adviseur Rooi Werkt: het bemiddelen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar (vrijwilligers)werk (in Sint-Oedenrode/Meierijstad).
  • Bestuurslid en docent (geven van Nederlandse les aan anderstaligen), Taalwerkplaats Sint-Oedenrode
  • Bestuurslid Damiaancentrum, sociaal centrum dat kwetsbare mensen activiteiten of dagbesteding biedt.

Hobby’s: fietsreizen, schrijven, poweryoga
Over mijn fietsreizen in diverse delen van de wereld schreef ik een boek: Blauwe Bergen & Zilveren Lepels; verhalen van een fietsreiziger. Het boek is uitgegeven via Free Musketeers.
Samen met schrijfvriendinnen beschreef ik de lotgevallen van een lokale detective, Rien Raavens, en haar detectivebureau De Rooise Raaf. De korte verhalen over deze speurder zijn gebundeld tot een handzaam boekje.

cover-boek-blauwe-bergen       omslag

Mijn adres: Oranje Nassaulaan 253, Sint-Oedenrode