Over mij

elliWie ben ik?

Ik ben een fanatiek fietser met een passie andere culturen te leren kennen. Dus trapte ik de wereld rond. Doorzetten, stap voor stap mijn doel bereiken en dingen voor elkaar krijgen, dat tekent mij; ook al stormt het, zijn de bergen hoog en staan er beren op de weg – letterlijk. In mijn werk ben ik daarnaast gedreven, ondernemend, maatschappelijk betrokken en resultaatgericht. Ik heb een brede ervaring op het terrein van mens- en organisatieontwikkeling, HR en employability, op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Mijn omgeving zegt dat ik een creatieve bruggenbouwer ben met overtuigingskracht, iemand die visie, tact en doortastendheid combineert. Ik zet me graag in voor professionals in overheids-, hoger onderwijs – en maatschappelijke organisaties. Ik wil eraan bijdragen dat iedereen haar/zijn talenten kan ontplooien en kan (blijven) inzetten, en zo actief en naar vermogen mee mag en kan doen in de samenleving.
Mijn werkveld: coaching van 50-plus professionals.

Ervaring:

  • Coach – individueel en van teams.
  • Adviseur op het gebied van organisatieontwikkeling, HR, employability, (internationale) samenwerking, interculturele samenwerking.
  • Projectleider/adviseur Stichting Rooi Werkt, het bemiddelen van werkzoekenden naar werk (in Sint-Oedenrode/Meierijstad), uitvoeren innovatieve arbeidsprojecten & loopbaancoaching.
  • Leidinggevende – directielid, afdelingshoofd, verandermanager.
  • Projectleider van diverse (internationale) projecten.
  • Facilitator en interactief trainer.

Diversen:

Hobby’s: fietsreizen, schrijven, poweryoga
Over mijn fietsreizen in diverse delen van de wereld schreef ik een boek: Blauwe Bergen & Zilveren Lepels; verhalen van een fietsreiziger.
Samen met schrijfvriendinnen beschreef ik de lotgevallen van een lokale detective, Rien Raavens, en haar detectivebureau De Rooise Raaf. De korte verhalen over deze speurder zijn gebundeld in een boek.

cover-boek-blauwe-bergen       omslag

Mijn adres: Oranje Nassaulaan 253, Sint-Oedenrode