Over mij

elliWie ben ik?

Ik ben een fanatiek fietser met een passie andere culturen te leren kennen. Dus trapte ik de wereld rond. Doorzetten, stap voor stap mijn doel bereiken en dingen voor elkaar krijgen, dat tekent mij; ook al stormt het, zijn de bergen hoog en staan er beren op de weg – letterlijk. In mijn werk ben ik daarnaast gedreven, ondernemend, maatschappelijk betrokken en resultaatgericht. Ik heb een brede ervaring op het terrein van mens- en organisatieontwikkeling, HR en employability, op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Mijn omgeving zegt dat ik een creatieve bruggenbouwer ben met overtuigingskracht, iemand die visie, tact en doortastendheid combineert. Ik zet me graag in voor hoger onderwijs – en maatschappelijke organisaties, om eraan bij te dragen dat iedereen haar/zijn talenten kan ontplooien en inzetten, en actief en naar vermogen mee mag en kan doen in de samenleving.
Mijn werkveld: mens- en organisatieontwikkeling, HR, employability, (arbeids)participatie.

Ervaring:

  • Coach – individueel en van teams.
  • Adviseur op het gebied van organisatie-ontwikkeling, HR, employability, (internationale) samenwerking.
  • Projectleider/adviseur Rooi Werkt: het bemiddelen van werkzoekenden naar werk (in Sint-Oedenrode/Meierijstad) & loopbaancoaching.
  • Leidinggevende – directielid, afdelingshoofd, verandermanager.
  • Projectleider van diverse (internationale) projecten.
  • Facilitator en interactief trainer.

Ik ondersteun organisaties bij projecten, vernieuwing en veranderingsprocessen op het gebied van organisatieontwikkeling, HR of employability. Ik zet mijn ervaring graag in voor universiteiten, overheden, maatschappelijke organisaties, samenwerkingsverbanden en innovatieve ontwikkelingen; om dingen voor elkaar te krijgen.
Daarnaast ondersteun ik (anderstalige) medewerkers die willen groeien in hun werk en als persoon, mensen die zich willen voorbereiden op (de arbeidsmarkt van) de toekomst. Ik werk bijvoorbeeld met mensen die vragen hebben over effectief communiceren, samenwerken, het werken in verschillende rollen, het omgaan met conflicten en het zich thuis voelen in hun team en/of in Nederland. Het begeleiden van organisaties en professionals zodat talenten optimaal benut worden en doelen gehaald geeft mij veel energie.
Ik lever altijd maatwerk.

Diversen:

  • Oprichter Schrijfgroep Sint-Oedenrode
  • Bestuurslid en docent (geven van Nederlandse les aan anderstaligen), Taalwerkplaats Sint-Oedenrode
  • Bestuurslid Damiaancentrum, ontmoetingscentrum dat activiteiten of dagbesteding biedt aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken (2014-2019).
  • Vrijwilliger Roois Kultuur Kontakt

Hobby’s: fietsreizen, schrijven, poweryoga
Over mijn fietsreizen in diverse delen van de wereld schreef ik een boek: Blauwe Bergen & Zilveren Lepels; verhalen van een fietsreiziger.
Samen met schrijfvriendinnen beschreef ik de lotgevallen van een lokale detective, Rien Raavens, en haar detectivebureau De Rooise Raaf. De korte verhalen over deze speurder zijn gebundeld in een boek.

cover-boek-blauwe-bergen       omslag

Mijn adres: Oranje Nassaulaan 253, Sint-Oedenrode